program


Aftensdans på Høvestrand

Aftensdans på Høvestrand

Dans dagen farvel, mens solen sænker sig en lillebitte smule over Sejerøbugten. Vi danser Groove til ny og gammel musik fra mange genrer

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Aftensdans på Høvestrand

Dans dagen farvel, mens solen sænker sig en lillebitte smule over Sejerøbugten. Vi danser Groove til ny og gammel musik fra mange genrer. Til hvert nummer giver jeg nogle enkle trin og instruktioner, så musikken og dansen kan illustrere strandens egenskaber og historie med poesi, energi og humor. Trinene er enkle, så du kan være med, hvad enten du er garvet danser eller aldrig har følt dig hjemme på et dansegulv, og både teenagere, voksne og meget voksne er velkomne. Hvis du har en krop og har lyst til at danse, så KAN du ikke gøre det forkert!

Vi danser med hørebøffer på, så du får din egen lille lydboble. Jeg medbringer musik og hørebøffer – du skal bare medbringe dig selv, en vandflaske og måske et tæppe. Du vælger selv, om du vil danse i løbetøj, havetøj eller strutskørt, og om du vil have kondisko, sandaler eller bare fødder – bare det er tøj, du kan bevæge dig i. Udendørs dans er en oplevelse for alle sanser :)

Kontaktoplysninger: Anne Merete Nielsen. Mail: falbeladen@gmail.com

Dato: 30. juni
Tidspunkt: kl. 19 – 20.15
Adresse: Høve Strand. P-plads for enden af Agersøvej, 4550 Asnæs
Pris (inklusive billetgebyr på 25 kr.): 110 kr.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.