program


Artist-talk med Myne Søe-Pedersen

Artist-talk med Myne Søe-Pedersen

Kan et gammelt sindssygehospital inspirere til kunst?

Mød kunstfotografen Myne Søe-Pedersen, der er aktuel med en pop-op-udstilling i GALSKABEN i Annebergparken under festivalen, og hør om hendes værker, og processen hen mod værkerne, med udgangspunkt i det gamle sindssygehospital og dets mange effekter. Myne er uddannet fra Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam og Cooper Union School of Art i New York og underviser til dagligt på VERA skole for kunst & design i København. Hendes fotografier er blevet udstillet nationalt og internationalt. GALSKABEN er en stedbundet kunstudstilling i Annebergparken, det tidligere sindssygehospital, og er produceret af Teater BorderLine med støtte fra Kultur- og Folkeoplysningsudvalget i Odsherred Kommune. Spredt i parkens flotte landskab kan du møde fortællinger om galskab udtrykt gennem skulpturer, installationer, billedkunst, teater, podcasts, digte og musik. Gå tur i GALSKABEN. Billetprisen er inkl. et festivalgebyr på 25 kr. 

Mynes pop-op-udstilling kan ses fra den 3.-5. juli kl. 10-14 hver dag i Annebergparken 48.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: