program


Cykeltour - dagen før dagen

Cykeltour - dagen før dagen

Kom med på cykeltour – dagen før dagen. Vi kører ca. 25-30 km rundt om den store Vejrhøjbue på dele af ruten til 2. etape af Tour de France gennem Odsherred

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Cykeltour - dagen før dagen

Kom med på cykeltour – dagen før dagen. Vi kører ca. 25-30 km rundt om den store Vejrhøjbue på dele af ruten til 2. etape af Tour de France gennem Odsherred. Vi starter fra Vindekilde landsby på Kolåsevej 16B, hvor vi starter touren ned over Draget til Tuborgvej, hvor vi prøver den nye cykelsti ca. 3 meter under havets overflade over Lammefjorden til Fårevejle og Asnæs. Vi holder pause og spiser frokost hos Strandlyst Street Food på Åsevangsvej. Derefter cykler vi til Høve, hvor vi snakker om landskabet fra ca. 80 meter over Sejerø Bugt og kikker på alle forberedelserne til den store tour dagen efter. Vejen hjem går gennem Veddinge Bakker og Bjergene. Vi cykler den modsatte vej på tour-ruten, for at få en go´ nedkørsel på Kårupvej – med andre ord; vi kører den lette vej op ad randmorænebjerget og den sjove vej ned næsten på det stejleste sted. Vi slutter touren af i Vindekilde med et glas af den lokale vin fra Vejrhøj Vingård eller æblesaft fra Troldebakkens Æbleplantage.

Pris: 195 kr. inkl. frokost hos Strandlyst Street Food og et glas af den lokale vin fra Vejrhøj Vingård eller æblesaft fra Troldebakkes Æbleplantage.

Tilmelding: Tilmeld dig her på siden - når du har modtaget din ordrebekræftelse og billet overfør du betalingen på MobilePay.
Tilmelding senest den 26. juni på MobilePay - Box 7559DZ: https://products.mobilepay.dk/box/pay-in?id=7de7fa50-8ba6-4f9b-925f-08219cea9923&phone=7559DZ

Maks antal deltagere: 30 personer efter først-til-mølle-princippet.

Tour-distance: Ca. 25-30 km

Frokost: I billetten inkluderer en frokost på Strandlyst Street Food og

Hvem kan deltage?: Du har en almindelig cykel, mountainbike, gravel, racer ell. og vant til at cykel på landevejene, hvor der er biltrafik. Vi cykler i et roligt og fornuftigt tempo ca. 15 km/t.

Hvad hvis jeg punkterer?? Hvis uheldet er ude og du punkterer undervejs, så er der mulighed for at blive hentet, når turen er slut (efter kl. 14), så dig og din cykel bliver transporteret tilbage til start.

Sikkerhed på turen: Du cykler med på eget ansvar og risiko. Du skal være forberedt på meget trafik på de små veje i Bjergene og vi krydser også stærkt trafikeret landeveje på touren. Og så er der jo alle de mange forberedelser til Tour de France dagen efter, vi skal ud og se på – det bliver kaotisk og spændende! Kontaktoplysninger:

Dato: 1. juli
Tidspunkt: Kl. 11 - 14
Adresse: Vindekilde på Kolåsvej 16B, 4535 Hørve

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.