program


Frugtbarhedskraft, æg og nye begyndelser

Frugtbarhedskraft, æg og nye begyndelser

Årstidens potentiale for at finde det, der er dit ‘æg’.
Udesidning og Healing Pakker, inspireret af de urgamle Odsherred-slægters livsperspektiv.
Mænd og kvinder er velkomne.  Læs mere

Sommerens solhvervstid er et balancepunkt fuld af saft og kraft. Frugterne af solens og jordens forening begynder at vise sig. Som et æg på nippet til at klække.

Du inviteres ud ved dagens start til et møde med bakken om det, at befinde sig ved 'Begyndelser'.


Hvad er vævet ind i bakken af viden om ’Begyndelser’?

Hvad længes du mod og hvordan nærer du det nye?

Kernen i workshoppen er
• Hver deltagers møde med stedet ved at sidde ude.
• Du sammensætter din egen Healing Pakke, en genstand af materialer fra området. Pakken tages med hjem for at holde sin intention levende i dagligdagen.

Praktisk
• Workshoppen er udendørs i Bjergene, tæt ved Vejrhøj.
• Ved dårligt vejr tilbydes anden dato, eller penge retur.
• Flere detaljer tilsendes ved tilmelding.

Både mænd og kvinder er velkomne.SÆRLIGT FOR SØNDAG 5. JULIdette event er KUN for kvinder og kører til en særpris af 150 kr (inkl. billetgebyr 25 kr)Tilmeldingsfrister er torsdag 2. juli / mandag 6. juli

Alle skal kunne være trygge og Corona forholdsreglerne følges naturligvis.

Læs mere om Healing Pakker med og i naturen her

Kulturhistorien er med os
Afsættet i de to workshops jeg har med på festivalen er Solhjulet og verdenstræet Yggdrassil.
Se i festivalprogrammet for den anden workshop.De jordærende, førkristne kulturer i Danmark har været i slægt med traditionerne for resten af skandinavien, under et kaldet nordisk shamanisme. Her i Odsherred har de efterladt sig særligt fine spor som gravhøjene, solvognen og helleristninger, der alle stammer tilbage fra 3.500 f.kr.

Vi skal være i naturen omkring bronzealdergravhøjen Vejrhøj, hvor der er tæt med kæmpehøje. Det vides ikke præcis, hvordan de er blevet brugt. Men høje regnedes i gamle tider for gode mødesteder mellem mennesker og naturens væsener. Og ligesom ved midsommer, der med sin kulminerende kraft, har været et særligt tidspunkt på årshjulet at søge ud efter råd for trivsel.

UDESIDNING – eller i workshoppens korte form egentlig en rådslagning – er begge begreber for en sådan praksis.
Den HEALING PAKKE vi skal lave bygger på traditioner for samarbejde med genstande, som fx. vølvers kraftstav. 
Det bliver ikke en del af workshoppen, men Vølver som vi kender dem fra Vølvens spådom, var for øvrigt det man kaldte de nordiske shamaner. Kvinder, men også mænd, der praktiserede Sejd og rejste til åndeverdenen med hjælp fra sang og deres kraftstav, sejdstaven.

Solens rejse gennem døgnet har den gang som nu, dannet en afgørende rytme for livet. Solen, jorden, dyr, planter og mennesker har alle dage levet forbundet. Og for vore slægter i oldtiden har de mytologiske fortællinger været mere virkelighedsnære beretninger om verdenselementernes betydning og orden, som fx historien om verdenstræet Yggdrassil.Livsperspektiv og kundskaber om fx energiarbejde, bliver vagt til live i vores tid, da flere mærker et behov for at kunne leve et liv i balance med jorden.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: