program


Landskabet, Kærligheden og Evigheden

Landskabet, Kærligheden og Evigheden

To kunstnere, som har valgt Odsherred som deres levested, sopran og komponist Annemette Pødenphandt og pianist og komponist Hanne Helledie, byder til koncert i Nykøbing Kirke.

Ingen aktuelle arrangementer

Du har søgt efter et afsluttet arrangement.
Vælg venligst fra vores aktuelle tilbud i søgemaskinen på billetexpressen.dk

Landskabet, Kærligheden og Evigheden

To kunstnere, som har valgt Odsherred som deres levested, sopran og komponist Annemette Pødenphandt og pianist og komponist Hanne Helledie, byder til koncert i Nykøbing Kirke. Kirken har en særdeles fin akustik, og med kirkens velklingende flygel er det et oplagt sted til koncert for sanger og pianist.

Koncerten, som finder sted onsdag d. 29. juni kl. 16, tager udgangspunkt i en musikalsk fortolkning af malerier af to Odsherred-kunstnere, Gerda Swane og Sigurd Swane. To nye værker uropføres, komponeret af henholdsvis Pødenphandt og Helledie. Disse er inspireret af et figurativt maleri, som afspejler det indre landskab, og et, som præsenterer det ydre landskab - farve og form filtreret gennem følelser og oplevelser lagret i malerens sind.

Landskabet, solen, lyset, havet, skoven, fuglene, dyrene - naturbilleder har til alle tider været symboler på menneskets indre liv, udtryk for kærlighedens drift, for livet og døden.

Med afsæt i musikken til de to Swane-billeder afsøger Pødenphandt og Helledie også naturens billedsprog hos nogle af de store musiske kunstnere og deres tekstforfattere gennem tiden, bla. Bizet, Legrand, Gershwin og Carl Nielsen samt et udvalg af vore hjemlige digtere, Oehlenschläger, Rode og Grundtvig.

Velkommen til en farverig koncert i Nykøbing Kirke d 29. juni kl. 16!
Entré 25 kr. via BilletExpressen eller ved døren.

Odsherred Musikskole og Nykøbing Kirke er arrangører af koncerten.

Dato: 29. juni
Tidspunkt: kl. 16
Adresse: Nykøbing Kirke. Holtets Plads 4, 4500 Nykøbing Sj.

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.