program


Pop-op-tur i GALSKABEN med musik, teater og kunst

Pop-op-tur i GALSKABEN med musik, teater og kunst

Teater BorderLine inviterer pop-op-teater, musik og kunst på det gamle sindssygehospital  Læs mere

OBS. Da skuespilleren Martin Hall desværre er forhindret, er den superdygtige mundtlige forfatter Susie Haxthausen trådt til i hans sted.--På denne særlige rundvisning i GALSKABEN – en stedbundet kunstudstilling i Annebergparkens smukke landskab – kan du møde pop-op-teater, musik og kunst. Træf fortælleren Susie Haxthausen, der er klar med flere 'gale' historier. Lyt til optagelsen af Johannes Hartung Jørgensens nye værk ”Triptykonisk – et værk om galskab”, en lydcollage særlig komponeret til stedet og festivalen. Og oplev kunstneren Myne Søe-Pedersens foto- og videoinstallation om det gamle hospital i den gamle forladte plejerskebygning. Guiderne er enten Teater BorderLines Lise Jørgensen eller geoguide Jessica Jørgensen, projektmagerne bag GALSKABEN, et projekt støttede af Kultur- og Folkeoplysningsudvalget i Odsherred Kommune og producerede af Teater BorderLine.

Billetprisen er inkl. et festivalgebyr på 25 kr.

Susie Haxthausen er en moderne, mundtlig forfatter og har været fuldtidsfortæller siden 2002.

Johannes Hartung Jørgensen studerer på Musikvidenskab på Københavns Universitet. Myne Søe-Pedersen er uddannet fra Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam og Cooper Union School of Art i New York.

PÅ PLAKATEN


Årstidens potentiale for at finde det, der er dit ‘æg’.
Udesidning og…

Tur til Klintegården, som rummer historien om, hvordan ferie som særlig personalegode udviklede…

For arrangører
Billetsalg - tilmelding

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: